Novetats Estrena Navegador L'atzar EstemAontakte
La paperera de la derrota Convocatòries Una vida de gossos Gran muralla Indiscutible 4 Superlube Cinquanta ombres més fosques
nom

La dona del zoo Keeper

any
temps
2 hores 07 min.
visualització
va al cinema
protagonitzada per
Sobre la pel·lícula

La base de la trama de la pel·lícula dramàtica "la dona del zoo Keeper" està basada en fets reals que van tenir lloc en 1939 a Polònia. Hi ha una Segona guerra mundial. Polònia ocupada per les tropes alemanyes. A Varsòvia va començar una greu persecució dels Jueus. No entrar en el ghetto Jueu, la gent fent desesperats intents. Per a algú més sofriment no deixa indiferent a ningú a zoòleg i el Director de l'Varsòvia zoo, Jan zhabinsky i la seva dona Antonina. La parella decideix per ajudar els pobres Jueus, donant-los un refugi secret dins de les parets del zoo.

Centenars de Jueus que van fugir del gueto de Varsòvia, trobar refugi amb un parell Zhabinsky, que cada dia en perill les seves pròpies vides en nom d'altres persones. Malgrat el temor de ser descobert., Jan i Antonina donar esperança per a la salvació de centenars de Jueus. No obstant això, el seu refugi és complicada per l'augment de l'interès per l'habitació zoo, un cop prop amic de la família, ara un alt rang d'oficial Nazi Lutz Diables. © cyaxy.mrbasic.com

Total de vots: 31

Mira el tràiler

Digues als teus amics
Nom
Enllaç
Comentari
 • 18 ABR

  La pel·lícula pot ser bo, però té cabrejat amb l'eslògan publicitari:"Basat en el INCREÏBLE fets reals!" Sí, tots els de la II guerra mundial va ser increïble, maleïda sigui!

 • 18 ABR

  bona pel·lícula!!

 • 16 ABR

  aquest tema és sempre rellevant,la pel·lícula és excel·lent!!! :sup:

 • 15 ABR

  de nou, els pobres Jueus salvats, ja passat de moda tema , i eliminar un munt de bones pel·lícules. Però sembla que no n'hi ha prou , pel que sembla, aquest és ara true

FES ENTRADA ?
Смотреть фильмы онлайн в отличном качестве HD