Nya poster Premiär Navigator Random Vi är IAttontakte
Papperskorgen nederlag Samtal En hunds liv Muren Ostridigt 4 Superlube Femtio nyanser mörkare
namn

Besatthet

år
landet
tid
1 timme och 40 min
visa
går på bio
Om filmen

En gång lyckligt äktenskap med sin älskade makeäta David kollapsat, och nu är han lycklig med en annan kvinna. Tessa är svårt att gå igenom en upplösning och att det är mycket svårt med tanke på att kommunikation med älskling ex - makeoch Julie, som blev styvmor hennes dotter Lily. Hon hoppades att relationen med David igen, men nu känns allt mycket ensamhet och alla är i större behov av sin familj.

Lyckligt liv tillsammans, David och Julie inte resten Tessa, ett tecken på att hon plågas av tanken att få min familj tillbaka, som Julia är inte förtjänade. På den tiden, som Julia tänker han slutligen träffade henne bara manrank, Tessa är att göra några försök att derange hennes förhållande med David och Lily, och hon kommer att stanna vid ingenting... © cyaxy.mrbasic.com

Röster: 23

Titta på trailern

Berätta för dina vänner
Namn
Länk
Kommentarer
  • 28 APR

    Bra trailer är bra i princip, om filmen, allt är klart

  • 28 APR

    Konkurrenskraftiga trailer!!!

  • 24 APR

    Tja, allt i trailern visade ingenting missade

IN INGÅNG ?
Смотреть фильмы онлайн в отличном качестве HD