Nieuwe items Premiere Navigator Willekeurig Wij zijn InTeontakte
Prullenbak de nederlaag Oproepen A dog ' s life Grote muur Onbetwiste 4 Superlube Vijftig tinten donkerder
naam

Fantastische liefde en waar te vinden

jaar
tijd
1 uur en 40 min
bekijken
gaat naar de film
Over de film

Jong meisje Bella bruin last van angst voor open ruimte en ongelooflijke wens voor om daarom de voorkeur om te leiden van een teruggetrokken manier van leven. De meeste van alles wat ze dromen van een schrijver geworden en het publiceren van boeken voor kinderen, maar terwijl Bella wordt gedwongen om te werken in de bibliotheek en al het mogelijke te doen om hun droom te verwezenlijken.

Ze heeft nooit nagedacht over wat een fantastische liefde en waar te vinden, maar sommige gebeurtenissen veranderen het leven van Bella en de levens van de mensen om haar heen. De wereld daagt het meisje, haar dwingen om te handelen. Belle behoeften om hun tuin in orde of zij geconfronteerd met ontruiming. Maar om te beginnen met werken in de tuin die ze nodig heeft om uit hun comfort zone, om het gezicht van de buren en leren om te communiceren. © cyaxy.mrbasic.com

Totaal aantal stemmen: 21

Bekijk de trailer

Vertel het je vrienden
Naam
Link
Opmerkingen
 • APR 29

  Waanzinnig gek van deze film. Op zoek naar meer vallen film in de originele, sindsdien, dicht bij mijn hart. Heel eenvoudig, soms lastige, grappig en vrolijk. En natuurlijk de sfeer van de liefde en Tepla :oops:

 • 26 APR

  Vordering tot het succes van "Amelie". Niet een fontein :roll:

 • 24 APR

  Blijkbaar besloten niet te bekommeren over de naam... en herinnerde, "Fantastische dieren en waar ze wonen".

 • 17 APR

  afval

 • 16 APR

  klasse

CHECK ENTREE ?
Смотреть фильмы онлайн в отличном качестве HD